neděle 6. ledna 2013

V milostným kómatu..

..hledám Tě po hmatu. Hledám a nevidím cesty k úniku.

Ne, nejsem beznadějně zamilovaná, ale jistě to znáte. Po dlouhém dni si lehnete na postel, pustíte si hudbu a relaxujete. A najednou začne hrát písnička, u které Vám přeběhne mráz po zádech a hlavou proletí miliony vzpomínek. Na jednu jistou osobu, okamžik.. Jsou to písničky, které máte bezprostředně spojené s tím, co jste prožili a máte pocit, že se pouto mezi tou jistou linií tónů a vzpomínkami za žádnou cenu nikdy nepřeruší. 
Jsou to písničky, které jste poslouchali, když jste se právě zamilovali, při které jste dostali ten nejsladší polibek. Písničky, u kterých jste brečeli, když Vám bylo úzko.

Jedna z těch mých písniček, která mě dokáže vždycky dostat do kolenou, je právě věc od teplické kapely Darwin - Svítání. Mívám období, kdy se té písničky nemůžu nabažit, tedy šťastné období. Ale taky jsou pak doby, kdy mi jen stačí slyšet první tón a já cítím, že je zle a musím ji okamžitě vypnout a poté se jí snažím co největším obloukem vyhýbat. Ale jen vždy do té doby, kdy je zase všechno fajn.. :))




XOXO - Vaše Bee

Žádné komentáře:

Okomentovat